Adobe-uutiset

Adobe-koulutus.fi kerää ajankohtaiset ja mielenkiintoisimmat Adobe-aiheiset uutiset yhteen ja samaan paikkaan. Näin pysyt Adobe-ohjelmien kehityksessä mukana.

Lue lisää

Adobe Photoshop 2024 uudet ominaisuudet

Photoshop 2024 sisältää huikean hienoja keinoälyyn perustuvia ominaisuuksia, joiden avulla Photoshop osaa luoda vaikuttavia ja silti uskottavia kuvia täysin tyhjästä. Vaikka keinoäly on tämän ajan suurin hitti ja trendi sek...

Lue lisää

Adobe Lightroom Classic 2023 (v12.3) uudet ominaisuudet

Adobe Lightroom 2023 -version uusia ominaisuuksia ovat kohinan älykäs poistaminen, älykkäiden maskien luominen, parantunut Photoshop-työnkulku ja muut pienemmät muutokset ja parannukset ohjelmassa.

Lue lisää

Adobe Illustrator 2023 uudet ominaisuudet

Adobe Illustrator 2023 tarjoaa parannuksia ja uusia ominaisuuksia erityisesti kuvittajille ja graafisille suunnittelijoille.

Lue lisää

Splash, Flash ja Animate – tarina Flashin noususta ja kuolemasta

FutureSplash Animator, Macromedia Flash, Adobe Flash ja Adobe Animate. Lue mielenkiintoinen historia Flashin noususta ja tuhosta.

Lue lisää

Adobe After Effects 2023 uudet ominaisuudet

Adobe After Effects 2023 tarjoaa uusia ja parannettuja ominaisuuksia kaikille animaatiosta ja tehostetuotannosta kiinnostuneille tekijöille.

Lue lisää

Adobe Premiere Pro 2023 uudet ominaisuudet

Adobe Premiere Pro 2023 tarjoaa uusia ominaisuuksia kaikille videoeditoinnista kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille.

Lue lisää

Adobe InDesign 2023 uudet ominaisuudet

Adobe InDesign 2023 tarjoaa muutamia pieniä parannuksia ja uusia ominaisuuksia kaikille taittajille ja graafisille suunnittelijoille.

Lue lisää

Adobe Photoshop 2023 uudet ominaisuudet

Adobe Photoshop 2023 tarjoaa uusia herkkuja kuvankäsittelijöille. Jälleen kerran Adobe on onnistunut parantamaan ohjelman ominaisuuksia ja lisäämään joukkoon muutaman täysin uuden.

Lue lisää

Adobe-koulutus.fi on avattu!

Adobe-koulutus.fi -verkkopalvelu on avattu. verkkosivuille tullaan lähitulevaisuudessa tuottamaan mahdollisimman paljon mahdollisimman hyvää Adobe-aiheista sisältöä: uutisia, ajankohtaisia tiedotteita, vinkkejä, tutoriaaleja ja oppaita.