Mikä on Adobe Character Animator?

Adobe Character Animator on animointisovellus, joka yhdistää reaaliaikaisen animoinnin liikekaappauksen avulla sekä manuaalisesti luodut animaatiot. Voit hallita ja animoida 2D-piirroshahmoja yksityiskohtaisesti ja rakentaa monenlaisia animoituja tilanteita. Animoituja hahmoja voi hyödyntää opetuksessa, mainonnassa sekä puhtaasti viihdearvona. Piirroshahmoja voi suunnitella ja piirtää esimerkiksi Adobe Illustrator ja Adobe Photoshop -sovelluksilla.

Jaa tämä juttu

Adobe Character Animatorin avulla voit luoda piirroshahmojen avulla tarinoita ja muita animaatioita joko manuaalisesti tai hyödyntämällä valmiita rigging-asetuksia. Voit muuttaa käsien, jalkojen ja pään asentoa sekä animoida myös lukuisia yksityiskohtia, kuten pupilleja, kulmakarvoja, suuta jne.

Adobe Character Animator -koulutus ja tulevat kurssit

Mixtum tarjoaa Adobe Character Animator -aiheiset animointikurssit sekä koulutus- ja konsultointipalvelut. Alapuolelta näet kaikki tulevat ja kaikille avoimet Charcter Animator -koulutukset.

Kurssikalenterista ei juuri nyt löytynyt kursseja tähän aiheeseen liittyen, mutta voit tarkistaa ajanmukaisen tilanteen Mixtumin kurssikalenterista.